Ontwerp muursticker van textiel online

Ontwerp muursticker van textiel online

Een persoonlijke foto met een eigen tekst op zelfklevend textiel. Leuk voor boven de bank of als schilderij voor op de lege muur.

Wij bieden u de mogelijkheid om online uw eigen muursticker van textiel te ontwerpen. Hierbij kunt u gebruik maken uit een ruime keuze aan foto’s of de mogelijkheid om een eigen foto te gebruiken. Voor een extra persoonlijk tintje kunt u de muursticker voorzien van een eigen tekst.

De muurstickers worden full colour uitgevoerd en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, die u per stuk kunt bestellen. De muurstickers van textiel worden geprint op zelfklevend textiel. Door de fijne structuur in het materiaal krijgt de afbeelding extra sfeer. De muurstickers van textiel zijn gemakkelijk aan te brengen en te repositioneren.

Zit uw afmeting en/of aantallen er niet bij en wilt u wel graag gebruik maken van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vermeld in uw aanvraag de gewenste afmeting en aantallen en spoedig zult u uw offerte per mail ontvangen.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
payments