Verzenden en retouren

Levertijd
Wij  leveren iedere opdracht binnen 5 werkdagen, mits de bestanden correct aangeleverd zijn en de betaling ontvangen is.
Per opdracht bekijken wij de beste manier van produceren. Iedere productielijn heeft zijn eigen tijdsduur die uiteindelijk de levertijd bepaald. Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt voor de order de langste levertijd. Levertijden zijn altijd indicatief en nooit bindend. Vertraging in levertijden zijn geen reden voor ontbinding van uw order.

Verzendkosten
  Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland gratis. Heeft u grote haast met uw levering, heeft u speciale wensen of verzending naar het buitenland? Neem dan contact op via info@stickerthuis.nl
 

Recht van retour
Volgens de wet 'Kopen op afstand' heeft iedereen recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Bij Stickerthuis.nl geldt het recht van retour alleen op producten waaraan geen maatwerk is verricht. Derhalve de producten die op maat zijn gemaakt dan wel door uzelf online zijn ontworpen, zijn uitgesloten van het recht van retour. Voor producten waarvoor het recht van retour wel van toepassing is geldt een 'afkoelingsperiode' van 7 werkdagen. Het product dient binnen deze periode, in originele verpakking, terug gezonden te worden aan Stickerthuis.nl. De portokosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Stickerthuis.nl zal binnen 30 dagen na retour ontvangst de order crediteren en eventuele betalingen terugstorten.

payments